تبلیغات
شخصی - مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند/ غذا را 2 بار گرم نکنید .

مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند/ غذا را 2 بار گرم نکنید .

نویسنده :M R
تاریخ:دوشنبه 14 تیر 1395-09:06 ق.ظ

مواد غذایی که در وعده های مختلف غذایی استفاده می کنیم را نباید دوباره گرم کرده و در وعده های دیگر استفاده کنیم زیرا ارزش غذایی خود را از دست می دهند و در برخی مواد غذایی ایجاد سم می شود.


همه ما اغلب اوقات مقدار زیادی غذا برای چند روز می پزیم ومجبور می شویم دوباره آنها را گرم کنیم . در نتیجه این کار ، بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست می دهند وحتی گاهی سمی می شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند.

از نظر تغذیه ای بهترین شیوه طبخ غذا شیوه ای است که به اندازه مصرف یکبار تهیه شده تا باقیمانده نداشته باشد. بهتر است از گرم کردن دوباره و چند باره غذاها خودداری شود و اگر هم قرار است غذاها را در دو یا چندبار مصرف کرد آنها را در بسته های کوچک قرار داده و از چندباره گرم کردن آن خودداری شود.گرم کردن مواد غذایی در دفعات مختلف احتمال افزایش بار میکروبی آن را بالا می برد و این مسئله باعث کم شدن ارزش غذایی غذاها نیز می شود. برخی از مواد مغذی و ویتامین های موجود در غذاها در اثر گرم کردن دوباره از بین می روند.

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان زا می شوند. 

این مواد غذایی عبارتند از:

قارچ از آن دسته از غذاهایی است که بهتر است بلافاصله پس از پخت مصرف شود واگر اضافه آمد آنرا سرد مصرف کنید. این در مورد سوپ ها و"ریزوتو" (نوعی برنج ایتالیایی ) که در تهیه آن از قارچ استفاده می شود نیز صدق می کند. با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین وحتی مزه این غذا ایجاد می شود که بسیاری از مشکلات گوارشی را سبب شده وخاصیت خودرااز دست می دهد. 

مرغ:

دوباره گرم کردن مرغ نیز مانند قارچ باعث تغییر ترکیب پروتئین درآن می شود. بنابراین توصیه می شود که بادرجه حرارت پایین آن را گرم کنید. خصوصا" این که مرغ نسبت به گوشت قرمز پروتئین بیشتری دارد. اگر می خواهید آن را گرم کنید با درجه حرارت پایین وبه مدت طولانی این کاررا انجام دهید. 

سیب زمینی :

سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی است که ارزش غذایی زیادی دارد وبا گرم کردن مجدد خواص غذایی آن از بین می رود ویا حتی سمی می شود. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید ویا اینکه آن را سرد سرو کنید. سیب زمینی سرشار از نشاسته است. این ماده مغذی به مدت طولانی شمارا سیر نگه می دارد. اگر می خواهید برای چند روز تاس کباب درست کنید،سیب زمینیآن را در همان روز که مصرف می کنید اضافه کنید. 

اسفناج 

اسفناج حاوی درصدبسیار بالایی نیترات است که گرم کردن مجدد این غذا نیترات موجود آن را به نیتریت تبدیل می کند . که ماده ای سرطان زا است . بنابراین اسفناج را تازه تازه و بلافاصله پس از پخت مصرف کنید. 

چغندر 

چغندر هم مانند اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن دوباره تبدیل به ماده ای خطرناک می شود.البته به این معنانیست که شما نمی توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می گوییم دوباره آن را گرم نکنید. 


کرفس 

از کرفس اغلب در تهیه سوپ استفاده می شود باید این سبزی را تازه تازه مصرف کنید . کرفس هم حاوی نیترات است . اگر می خواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن ، کرفس وهویج آن را جدا کنید. 

تخم مرغ 

تخم مرغ یکی از پر خطرترین مواد غذایی است که اگرآن را بادرجه حرارت زیاد گرم کنید سمی می شود . این درمورد مواد غذایی مثل سس بشامل که در آن تخم مرغ به کار رفته صدق نمی کند . وشامل غذاهایی می شود که تخم مرغ پخته ویا سرخ شده در آن به کار رفته است.



نوع مطلب : پزشکی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
What is leg length discrepancy?
جمعه 17 شهریور 1396 10:31 ق.ظ
Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.
It's always interesting to read articles from
other writers and use something from their sites.
Foot Issues
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:31 ق.ظ
I am extremely inspired along with your writing talents and
also with the layout for your weblog. Is that this a paid
topic or did you customize it your self? Anyway stay up the excellent
quality writing, it's uncommon to see a great
blog like this one these days..
https://leotaeuler.jimdo.com/
جمعه 13 مرداد 1396 11:15 ق.ظ
Thanks for one's marvelous posting! I quite enjoyed
reading it, you can be a great author.I will make sure to bookmark your
blog and will come back later in life. I want to encourage yourself to continue your
great writing, have a nice afternoon!
How do you get taller in a day?
یکشنبه 8 مرداد 1396 04:43 ق.ظ
Howdy! I simply wish to give you a big thumbs up for the excellent information you have got here on this post.
I am coming back to your site for more soon.
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:19 ق.ظ
When some one searches for his vital thing, thus he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 05:43 ب.ظ
Yes! Finally someone writes about manicure.
manicure
پنجشنبه 10 فروردین 1396 06:42 ب.ظ
It is perfect time to make some plans for the longer term and it
is time to be happy. I have read this put up and if I could I desire to
suggest you some fascinating issues or suggestions. Perhaps you can write next articles relating to this article.
I desire to learn more issues approximately
it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo